Velkommen

Velkommen til Tandlægerne Laursen & Klintø. 

Klinikken er beliggende i Storegade 77 i Holsted, 100 meter fra banegården. Klinikken ligger i gadeniveau og således meget kørestolsvenlig. Der er indgang både fra Storegade og fra vores p-plads med indkørsel fra Særmarksvej.

Vi bestræber os på, at udføre behandlinger af høj kvalitet til vores patienter. Vi lægger vægt på information, dialog, tillid og tryghed så vi kan give dig en positiv oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken....

Åbningstider pr. 15/9-2021

Mandag 7.30 - 16.00
Tirsdag 8.00 - 16.30
Onsdag 9.30 - 18.30
Torsdag 7.30 - 14.00
Fredag 8.00 - 15.00 (OBS)

OBS - I ulige uger er klinikken lukket om fredagen...!!!

NYT NYT NYT

Vi har pr. 01.08.2022 solgt vores klinik til tandlæge Krenar Lepia, som er en ung og engageret kollega. Du vil fortsat møde os (Peter og Lisbeth) samt vores trofaste personale, som du allerede kender. Du kan derfor trygt fortsætte med at komme på klinikken, men for at vi stadig kan indkalde dig og behandle dig på klinikken, skal du snarest og senest 01.07.2022 give dit samtykke til, at vi må overdrage din journal til Krenar Lepia. Du kan give dit samtykke ved at ringe til os på tlf. 75 39 23 33 eller ved at sende en mail til:

klinik@holstedtand.dk

Hvis du ikke svarer, vil din patientjournal blive overdraget til Styrelsen for Patientsikkerhed. Du skal selv rette henvendelse til Styrelsen for Patientsikkerhed, hvis du ønsker at få journalen udleveret til en anden tandlæge.
Vi anbefaler derfor, at du siger ja til, at din journal må overdrages til tandlæge Krenar Lepia og dermed blive på klinikken. Hvis du senere ønsker at skifte tandlæge, vil din nye tandlæge nemt kunne få udleveret din journal fra os.

Lidt om Krenar:
Krenar er opvokset i Haderslev, har gået på Haderslev Katedralskole og er uddannet tandlæge på Aarhus Tandlægeskole. Krenar afsluttede sin eksamen i 2017 og har efterfølgende arbejdet i Løgumkloster og i Schweiz.

Vi glæder os til et godt samarbejde med Krenar og er meget glade for, at der fortsat vil være en tandlægeklinik i Holsted.
Vi håber at høre fra dig snarest.

Med venlig hilsen
Tandlæge Lisbeth B. Laursen og Tandlæge Peter Klintø.